Özel Ariston Servis İstanbul’da Hizmetinizde

Beyaz eşya teknolojileri yaşamın her alanında önemli kolaylıklar sağlayan ve yaşam standardını yükselten teknolojiler olarak son derece önemli bir rol üstleniyor. Beyaz eşya teknolojilerinin sunduğu konformizm ile birlikte yaşam standartları yükseltilirken bu alanda Ariston köklü geçmişi ve sektöre olan hakimiyetiyle ön plana çıkıyor.

Teknolojik altyapısıyla Ariston gibi ileri nesil teknolojiye hakim olan bir markanın hizmet kalitesine uygun düzeyde servis hizmeti sağlayan Ariston Servis merkezimizde, tüm Ariston markalı beyaz eşya ürünleri için profesyonel servis hizmeti sunuluyor. Ariston’ un üstün kaliteye sahip olan beyaz eşya cihazlarındaki problemlerin kısa sürede çözüme kavuşturulması amacı ile en yeni teknolojiler konusunda düzenli eğitim seminerlerine personellerce katılım gerçekleştirilmektedir.

Ariston Servis İstanbul

Geniş hizmet kapsamı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörel anlamda profesyonel servis desteğinden yararlanabilmek için ise tek yapılması gereken “444 78 56” numaralı çağrı merkezimizi arayarak, Ariston markalı beyaz eşya ürünüyle ilgili olarak ilgili arıza durumu için servis talebinde bulunulması gerekiyor.

Ariston Teknik Servisi merkezimizde sunulan profesyonel ve kaliteli hizmetlerden haftanın her günü çağrı merkezimizi arayarak yararlanabilirsiniz. Ariston Teknik Servisi merkezimizde uzman teknikerler görev almaktadır. Uzman teknikerlerimiz tarafından tüm çalışmalar güler yüzlü, özel ekipmanlar ve yanı sıra detaylı bilgilendirmeler ile gerçekleştirilmektedir. Özellikle de tüketicilerin güvenilir bir servis hizmeti alabilmesi ile Ariston Teknik Servisi merkezimizde en yüksek seviyede müşteri memnuniyeti amaçlanmaktadır.

Yorum yapın

SERVİSİ ARA
Electrolux Servis İstanbul Baymak-servis.org Onarimmerkezleri.com Supurgeservisleri.com Kombicozum.com Arizacozum.com Buderus Kombi Servis 4445545.com